Pe 30 noiembrie - 2 decembrie, în incinta Institutului Muncii, va avea loc programul transformațional dedicat proprietarilor de firme, antreprenorilor, directorilor generali, directorilor de top management, consultanților în management și managerilor de instituție.

Evenimentul este organizat de către CBC România în parteneriat cu Institutul Muncii cu tema „Reorganizarea companiei folosind o metodologie de consultanță”.

GM Masterclass Academy®, este un program transformațional care are la bază cadrul și instrumentele necesare pentru a controla activitățile, obiectivele și acțiunile angajaților, metodele profesionale pentru creșterea performanței companiei/instituției – devenind una organizată și consolidată în mod profesional și sistematic. Programul prezintă competențele, metodologiile, mecanismele, care să vă permită reorganizarea, dezvoltarea și consolidarea companiei/instituției, folosind-vă de propriile forțe și resurse.

Expertul GM Masterclass Academy®, este: PhD Petre Nicolae – Manager General CBC România, specializat în coachingul de reconstrucție personală a proprietarilor, oamenilor de afacere și managementului de top dintr-o companie, folosind metodologia PRP (People Reconstruction Process), bine-cunoscut și apreciat în România. Are o experiență practică de peste 20 ani în conducerea afacerilor de anvergură, ocupând pe rând funcții de top în managementul a trei dintre cele mai mari companii din România, din domeniul FMCG; Coca Cola, European Drinks și Interbrands.

Programul GM Masterclass Academy®, are în componență 4 module profesionale și are la baza o metodologie de consultanță completă, prin care se poate face reorganizarea, dezvoltarea și consolidarea unei afaceri. Acreditat de toate organismele abilitate ale statului român, acum prezent în Republica Moldova prin reprezentantul local.

GM-Chisinau-2017_cover

La moment, CBC ROMÂNIA ocupă locul 4 în topul firmelor ce activează pe piața programelor de consultanță strategică în domeniul managementului companiei din România. Este o companie specializată în Consultanță Transformațională, cu alte cuvinte – deține o metodologie prin care echipează Top Managementul clienților cu toate competențele, expertizele, instrumentele și livrabilele necesare reorganizării, dezvoltării și consolidării companiei.

Până în prezent, 2740 de persoane au participat la acest program, 2265 de manageri au absolvit programul, 4960 de proiecte generate și implementate, 350 de companii reorganizate și consolidate. Clienții noștri sunt companii de top precum: Baumit, Bucovina, Elpreco, Germanos și altele.

Nu rata șansa să îți dezvolți afacerea și să te bucuri împreună cu echipa ta de succesele companiei.

***

Despre eveniment:

Locație: Institutul Muncii, str. Zimbrului 10

Data: 30 noiembrie – 2 decembrie 2017

Ora: 09.00 – 18.00

Înregistrare: Formularul de înregistrare

Eveniment Facebook: GM Masterclass Academy Moldova

Data limită de înregistrare: 28 noiembrie 2017

Investiție: 650 euro/modul

Contacte: (+373) 22 439766; +373 79379193; +373 683 58 315

Site:  cbc.ro

E-mail: [email protected]

Persoane de contact: Irina Manea, Liliana Andrusiv