(foto) Un bărbat a cumpărat 25 de telefoane iPhone X pentru a-şi cere iubita în căsătorie

2

Chen Ming, un designer de jocuri video din China, a cumpărat 25 de smartphone-uri iPhone X pentru a-şi cere iubita în căsătorie. El a aşezat telefoanele într-o formă de inimă, pe un „pat” de petale de trandafir, iar în mijloc a pus cutiuţa cu inelul.

Apoi, iubita lui Ming a fost adusă de prieteni comuni în locul în care se aflau telefoanele. Se pare că bărbatul a ales această modalitate de a o cere în căsătorie pe aleasa inimii deoarece amândoi sunt mari fani ai jocurilor video mobile şi ai mărcii Apple, iar tânăra are 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui joc dezvoltat de Ming, scrie go4it.ro.

 

1Din fericire pentru tânăr, logodnica lui a acceptat să-i devină soţie.

 

2

Potrivit presei chineze, aceasta a fost o cerere în căsătorie foarte costisitoare. Cele 25 de telefoane au costat cel puţin 31.500 de dolari la preţul din China.

 

3

Acesta a fost un caz fericit. În urmă cu câţiva ani un alt chinez a cumpărat smartphone-uri iPhone 6 în valoare de 100.000 de dolari, tot pentru a-şi cere iubita în căsătorie. Femeia l-a refuzat însă, deoarece îşi dorea diamante.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente