Noua șefă de la Primăria Chișinău îi îndeamnă pe consilieri să vină la timp. Câți din ei au fost prezenți la prima ședință

r

Silvia Radu, primarul interimar al Capitalei, proaspăt numită în funcție, s-a adresat aleșilor locali să nu întârzie la ședințele CMC, așa cum practică aceștia în prezent. 

Ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) a fost amânată din cauza lipsei de cvorum. Ședința urma să fie începută la ora 10:00, dar în sală au fost prezenți doar 6 consilieri. Primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, a rugat ca la următoarea ședință consilierii să fie mai disciplinați și să vină la timp la ședință.

„Mă adresez, personal, consilierilor să vină după cum e stabilit la ora10:00, nu – la 11:00, pentru că pentru acest timp se achită. Consiliul ar trebui să pună primordial interesul locuitorilor mun. Chișinău mai presus de interesele politice care le au”, a declarat Silvia Radu.

Mai mult, Radu se întreabă dacă lipsa consilierilor este un boicot din cauza numirii ei in funcție: „Am vorbit cu secretarul CMC și m-a informat că, consilierii obișnuiesc să întârzie cu 30-40 minute. Cred că, acest lucru e o lipsă de respect. Dacă problema este în mine, atunci să înainteze un demers în care să informeze că, „doamna Radu, nu vrem să fiți prezentă la ședință”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente