Silvia Radu este noul primar general interimar al Chișinăului

cms-image-000000782

Silvia Radu a fost numită astăzi în funcția de primar general interimar al Chișinăului de către Nistor Grozavu, care va continua să fie viceprimar al Capitalei alături de Ruslan Codreanu. Anunțul a fost făcut de Grozavu, care a deținut până acum interimatul, azi dimineață, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei.

Precizăm că, Silvia Radu a plecat de la cârma Gas Natural Moldova în noiembrie 2015, invocând că are nevoie de o perioadă de pauză. După câteva luni, a declarat că vrea să fondeze un partid politic, dar a amânat inițiativa datorită anunțării alegerilor prezidențiale în republică.

În octombrie 2016, Silvia Radu depune cerere la Comisia Electorală Centrală și este acceptată în calitate de candidat independent la alegerile prezidențiale din 2016. În discursul său electoral, ea declară că „încrederea în actuala clasă politică e foarte scăzută” și soluția ar fi ca „președintele țării […] să fie în totalitate apolitic”.

Dintre toți candidații la Președinție, Silvia Radu a fost identificată ca cea mai bogată, declarând în ultimii doi ani venituri de aproape 13,5 milioane de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente