(foto, video) Fundașul Sheriff-ului a decedat în urma unui atac de cord la vârsta de 25 de ani

video-sheriff-a-semnat-cu-un-jucator-din-premier-league-dionatan-teixeira-este-noua-achizitie-a-tiraspolenilor-1487257586

Fotbalistul Brazilian Dionatan Teixeira, legitimat la formația Sheriff Tiraspol, s-a stins din viață la vârsta de 25 de ani. Decesul s-a întâmplat în urma unui atac de cord, în timp ce Teixeira se afla în ţara sa natală.

Pe 5 noiembrie Dionatan Teixeira a decedat în orașul său natal Londrina, Brazilia.  În ianuarie 2017, el a semnat un contract cu Sheriff Tiraspol, însă în vara acestui an s-a întors în Brazilia, fără să îşi rezilieze contractul cu echipa tiraspoleană, care îl aştepta să revină.
Ultima apariție a lui Teixeira în tricolul viespilor a fost în „meciul de aur”, împotriva Daciei, câștigat în urma loviturilor de departajare.

În palmaresul lui Teixeira sunt două meciuri în Premier League pentru „Stoke City”. A jucat, de asemenea, pentru cluburile slovace „Košice”, „Slovan” și „Dukla”, „Fleetwood Town” englez. La fel, a fost implicat și în nouă meciuri pentru naționala de tineret din Brazilia și șase pentru selecționata de tineret din Slovacia.

Începând cu ora 13:00, Sheriff va juca, la Tiraspol, cu Spicul. Partida va începe cu un minut de reculegere în memoria fotbalistului brazilian.

Dionatan Teixeira, Sheriff

video-sheriff-a-semnat-cu-un-jucator-din-premier-league-dionatan-teixeira-este-noua-achizitie-a-tiraspolenilor-1487257586

Dionatan Teixeira, Stoke City

nintchdbpict000232368672

Dionatan Teixeira, Stoke City

nintchdbpict000365009260

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente