„Dorim ca în acest an sărbătorile să aibă o altă culoare, mai strălucitoare.” Monica Babuc, despre organizarea festivităților de iarnă

video-orange-invita-in-oraselul-de-craciun–loc-de-poveste-in-inima-capitalei-1356158874
Foto: PC: Orange

Guvernul RM își dorește ca anul acesta festivitățile de iarnă să fie mai deosebite decât în anii precedenți. O declarație în acest sens a fost făcută de ministra Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, care a susținut că deocamdată decizia de mutare a târgului de iarnă pe str. 31 august se află în faza de discuții, la fel cum susținea anterior și Pavel Filip.

În briefingul din urma ședinței PD de astăzi, ea a declarat că: „Guvernul se sesizează în ceea ce privește sărbătorile, tot timpul. Deocamdată, acest lucru se produce la nivel de discuții. Nu cred ca aici putem vorbi de lucruri senzaționale. Noi, la nivel de minister, ne-am asumat tot timpul organizarea. Din moment ce va fi luată decizia, ne dorim ca în acest an sărbătorile de iarnă să aibă o altă culoare, mai strălucitoare decât altădată”.

Reamintim că Nistor Grozavu a anunțat că, în perioada 15 decembrie- 14 ianuarie, pe strada 31 august va fi organizat târgul de Craciun, iar Guvernul își va pune propriul brad. Pavel Filip a declarat că încă se discută la acest subiect.

Elena Plămădeală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente