Dezvoltăm viitorul forței de muncă prin implicarea femeilor în domeniul tehnologiilor. Vino la Forumul Anual „GirlsGoIT 2017”

VE

Te interesează domeniul tehnologiilor informaționale și dorești să afli cât mai multe despre această lume? Vino la forumul anual „GirlsGoIT 2017”.

Venind, vei avea oportunitatea să participi la discuții unice de dezvoltare a strategiilor de încurajare a femeilor și fetelor să urmeze studii și o carieră în tehnologii, astfel, încât acestea să poată beneficia de oportunitățile oferite de sectorul economiei cu cea mai rapidă creștere în Republica Moldova – sectorul TIC.

GGI Main Banner - RO-01

Forumul își propune să pună femeile și fetele în centrul strategiilor de dezvoltare și să identifice soluții inovative, dar practice care țin de:

# Încurajarea tinerelor la o etapă primară în alegerea programelor de studii în domeniul STEM (Știință, Tehnologii, Inginerie și Matematică);

# Identificarea ultimilor tendințe și instrumente de calificare și recalificare a forței de muncă, în special pentru femeile cu experiență. Un accent deosebit va fi pus pe identificarea inițiativelor durabile de conectare a femeilor la piețele în dezvoltare;

# Conectarea femeilor cu istorii de succes din domeniul TIC; femei din domeniul tehnologic și lideri de business care vor împărtăși experiența lor și vor inspira femeile să aleagă o carieră în domeniul TIC;

# Cunoașterea strategiei Uniunii Europene în domeniul încurajării femeilor în tehnologii și practicile statelor UE în acest domeniu.

În cadrul evenimentului vor participa reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova, organizații internaționale și parteneri de dezvoltare, reprezentanți ai sectorul privat (TIC), organizații non-guvernamentale, experți internaționali și reprezentanți ai sectorului academic.

Pentru participare înregistrați-vă accesând link-ul aici sau contactați organizatorii prin e-mail: [email protected].

Forumul Anual GirlsGoIT 2017 este organizat împreună cu Guvernul Republicii Moldova și este susținut de Biroul Elvețian de Cooperare, UN Women, Ambasada Suediei, Ministerul Muncii, Afaceri Sociale și Protecția Consumatorului al Austriei, USAID, Google, ATIC, Ellation, BSD Management și TEKEDU.

Forumul va avea loc la 23 noiembrie, în incinta Radisson Blu Convention Center între orele 11:00 și 17:00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente