Sâmbătă, 28 octombrie 2017, începând cu orele 14:00, în incinta V-Continental Business Center, va avea loc Seminarul de Nutriție organizat de Intelligent Nutrition Center.

În cadrul seminarului se va pune accentul pe două dintre elementele de bază ale unui mod de viață sănătos, acestea fiind divizate în 2 panel-uri de discuție.

Primul panel, ”Alimentația sănătoasă – de astăzi și pentru toată viața!”, va fi condus de Anastasia Valac, medic și co-fondator al ”Intelligent Nutrition Center”, în cadrul căruia se va vorbi despre pașii efectivi și simpli, necesari de parcurs, pentru a avea un mod sănătos de alimentație ușor de atins și menținut toată viața.

Iar pentru cel de-al doilea training este programat  un discurs oferit de medicul si co-fondatorul ”Intelligent Nutrition Center”, Marina Danici, la tema ”Pofta de mâncare-cine o controlează?!”. Aici se vor pune în discuție nivelele de control a poftei de mâncare și acțiunile ce pot fi întreprinse pentru reducerea acesteie.

Seminarul este orientat unui public larg, începând cu cei ce își desfășoară activitatea profesională în domeniul fitness-ului și a sănătății, cât și pentru adepții modului sănătos de viață.

Biletele pentru seminar pot fi procurate la preț de 200 lei de pe site-ul iTicket, iar mai multe detalii  puteți afla de pe pagina de facebook a organizatorilor.