Ce citim în drum spre birou, facultate sau școală? Cinci cărți pentru diminețile și serile de toamnă

screen-shot-2012-07-18-at-8-39-11-pm
Foto: nearandfar.wordpress.com

Dacă ești în căutarea unei liste de cărți pe care poți să le citești toamna aceasta, ai nimerit unde trebuie. Autorul blogului blogdeidei.ro îți recomndă o listă alcătuită din cinci cărți pentru o lectură ușoară și plăcută în diminețile și serile petrecute în transportul public.

# Fata care citea în metrou

Картинки по запросу fata care citea in metrou ebook

O lectură ușurică, numai bună de citit dimineață, pentru că lectura curge frumos, iar povestea te prinde. S-ar putea să te și regăsești, mai ales dacă ai obiceiul de a trage cu ochiul la ce citesc vecinii tăi de metrou. Ah, da, și dacă ai obiceiul să recomanzi cărți spontan oamenilor pe care îi cunoști. Cartea a apărut recent la Editura Nemira.

# Viața secretă a marilor scriitori

Картинки по запросу viata secreta a marilor scriitori

E dificil să citești autorii clasici când te afli în treansportul public, din motiv că trebuie să-ți întrerupi lectura și pierzi firul celor ce se întâmplă în carte.  Lucrurile stau cu totul diferit când este vorba de a citi despre scriitori clasici. „Viața secretă a marilor scriitori”, o lectură savuroasă și tare utilă. Unde mai pui că e împărțită în mici paragrafe așa încât, oriunde ți-ar fi întreruptă lectura, nu va fi deloc dificil să o reiei.

# Sfaturi al naibii de bune pentru oamenii talentați

Картинки по запросу sfaturi al naibii de bune pentru oamenii talentaţi

E o lectură bună pentru studenții din comunicare (sau oamenii la început de drum din domeniu). Nu veți avea vreo revelație lecturând-o, dar rămâne o carte bună de citit în metrou, pentru o doză de inspirație.

 Așteptându-l pe Bojangles – Olivier Bourdeaut

Картинки по запросу Așteptându-l pe Bojangles – Olivier Bourdeaut

Revenind la povești – uneori avem mai multă nevoie de ele decât ne place să recunoaștem, vă recomand o cărțulie publicată la început de 2017. Se citește repede și te prinde ca într-o vrajă. Ai grijă doar să nu uiți la ce stație trebuie să cobori.

Sparge tiparele – Seth Godin

Картинки по запросу # Sparge tiparele – Seth Godin

Tot din categoria inspirație recomand cărțile lui Seth Godin, în frunte cu „Sparge tiparele”. Pentru conținut, dar și pentru formatul de buzunar pe care poți să-l citești chiar și din cele mai incomode poziții posibile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente