(video) O moldoveancă din Bălți a reușit să-i facă lui Bănică Jr. pielea de găină: „De când am așteptat acest moment”

Foto: captură video

Tânăra din Bălți, Ana Nica Văcari, în vârstă de 23 de ani, a impresionat pe jurați și pe spectatori cu vocea sa puternică, ce a compus o interpretare fără greșeală. Toți cei patru jurați au fost uimiți de tânăra pe care au văzut-o pe scenă, iar Ștefan Bănică este convins că ea are X-Factor.

Alături de ea a fost și soțul său. Tânăra a recunoscut că e dificil să fii căsătorită atât de devreme. „El știe să facă mai multe decât mine (…) Mă susține și are emoții mai mari decât mine”, a recunoscut Ana.

Ștefan Bănică Jr. a fost surprins într-unul din rarele sale momente când se arată cu adevărat uimit de vocea unui concurent la „X-Factor”. „De când așteptam momentul ăsta, în sfârșit. Pentru prima dată anu ăsta când mi se face pielea de găină. Acum vorbim de o posibilă finalistă, clar!”, a dat Bănică verdictul.

„Ai un talent foarte rar de a balansa puterea și sentibilitatea unui piese cu vocea”, a declarat Carla’s Dreams, iar colegii săi jurați au fost complet de acord.

„Ana a cântat o melodie care îți merge la inimă, nu ai cum să dai greș. Cel mai răvășit a fost Ștefan”, a spus și Delia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente