(video) La Căușeni a fost inaugurat un stadion de mini fotbal în valoare de 300 mii lei

Foto: dse.md

La Căușeni a fost inaugurat un stadion de mini fotbal în valoare de 300 mii lei. Terenul a fost edificat grație Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI în comun cu Federația Moldovenească de Fotbal.

Deschiderea unui nou teren de sport va permite antrenarea efectivului și va oferi oportunitatea tinerii generații din raionul Căușeni să practice sportul în condiții excelente. Mai mult, pe acest stadion echipele sportive vor reuși să înregistreze noi performanțe, iar antrenamentele vor deveni mai comode datorită trenului construit la standarde europene.

Inaugurarea stadionului a culminat cu două meciuri pe teren. Primii care au debutat au fost două echipe de copii din cadrul gimnaziului din oraș, iar mai târziu rezistența terenului a fost testată de două echipe de salvatori din cadrul subdiviziunilor municipiilor Bălți și Chișinău. Antrenamentele și meciurile ulterioare le va permite iubitorilor de sport să practice mini fotbalul pe un teren nou și calitativ.

Serviciul Situații Excepționale al MAI a reușit în anii precedenți să mai construiască un stadion în prejma Detașamentului de salvatori și pompieri sectorul Ciocana din municipiul Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente