Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi dulce-amăruie de toamnă

photo-1455819760800-d2aa223b237a1
Foto: Jeremy Cai

Toamna aceasta este generoasă în raze calde și culori arămii, nu ezita să te bucuri de ele. Echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente la care poți să mergi într-o zi relaxantă de sâmbătă.

# Invitația la vals

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș. Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. Detalii despre eveniment găsiți pe pagina de facebook.

# Proecţii: kakoi takoi teatr?

Fotografia postată de 10:90.

Centrul KSA: K și Studioul 10:90 continuă să arate și să vorbească despre ceea ce se petrece în teatrul contemporan.
De data aceasta vom viziona „Inferno” de Romeo Castellucci, cel care este de obicei numit printre primii trei regizori de teatru contemporan. Castellucci aproape nu lucrează niciodată cu textul, el lovește inconștientul și adună o serie de imagini și acțiuni, așa cum se întâmplă într-un vis, astfel încât spectatorul trezindu-se să poată singur să reconstruiască narațiunea, după ce s-ar recupera din starea de tensiune, groază și frustrare. Vezi informații adiționale pe facebook.

# Stand Up Party

Fotografia postată de Gogonat Cafe / Donut Gogonat.

Lume, Luuuumeee! Stand UP Party cu intrare liberă și bună dispoziție. Sunteți așteptați vă fix la 18:00, la Gogonat Cafe să vă faceți noi prieteni savurând o gogoașă cu cafea, sau un sandwich cu bere. Informații adiționale găsiți pe pagina evenimentului.

# Rock’Ă’Reală!

Fotografia postată de Kira's Club.

Dragi ascutătoi de muzică faină, sunteți invitați la Rock’Ă’Reală, un Party în care muzica este anti-sistem, iar prin spiritul nostru libertin care se exprimă prin dans trebuie să protestăm împotriva controlului. Evenimentul va avea loc sâmbătă începând cu ora 22:00. Detalii vedeți pe facebook.

# Ultima noapte la Madrid

Fotografia postată de Teatrul Naţional Eugene Ionesco.

Monospectacolul ,,Ultima noapte la Madrid” cu Ala Menşicov, de Brian McAvera în regia lui Vitalie Drucec. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie. Informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente