Gustați cele mai bune 57 de beri produse în Moldova în 2017 la cea de-a treia ediție a „Beer of Moldova”

finishcollage

Pentru al treilea an consecutiv, Madein.md vă invită să apreciați diversitatea berii fabricate în Moldova în cadrul evenimentului „Beer of Moldova 2017″, 21 octombrie, la ora 14:00, la Smokehouse, prețul biletului 300 lei. Veți avea posibilitatea să descoperiți multe tipuri de bere industrială, artizanală și „de casă” în cadrul unei degustări în orb, scopul căreia este evidențierea diversității producătorilor locali. O ocazie unică de a testa practic toate berile fabricate în Moldova în același timp, într-un singur loc.

În acest an, formatul evenimentului va fi extins, pentru a-l face mai atractiv și mai interesant. În afară degustării propriu-zise, în cadrul căreia berea va fi divizată în 8 categorii diferite, veți avea ocazia să interacționați cu producătorii, să le adresați întrebări și să gustați din berile lor selecte. Producătorul și consumatorul va fi pus față în față, pentru a interacționa și dialoga despre cel mai iubit subiect al serii – berea. 

Cele mai bune beri produse în Moldova din 2016 le vedeți aici. 

beer

Evenimentul Beer of Moldova este organizat în parteneriat cu Smokehouse și Sunstone Alehouse, având un obiectiv comun de a populariza berea locală de toate tipurile și de a oferi iubitorilor de bere o imagine completă asupra acestui produs în Moldova. Este un eveniment care va prezenta un interes deosebit pentru trei grupuri țintă în care posibil să vă regăsiți:

Pentru amatorii de bere

#. O șansă unică de a degusta practic toate berile produse în Moldova, oferite atât de berăriile industriale, cât și de micii producători artizanali
#. Cel puțin 57 de beri împărțite pe 8 categorii diferite
#. Produse de la berăriile din țară ce nu pot fi găsite la Chișinău
#. Oportunitatea de a face cunoștință și discuta cu producătorii
#. Selectarea unui favorit în fiecare categorie pentru a alege în final cea mai bună bere a serii

Fiecare participant la eveniment va primi cadou câte un pahar cu care va degusta cele peste 40 tipuri de bere.

Mai multe detalii în eveniment: Beer of Moldova 2017.

pahar1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente