(foto, video) Irina Rîmeș a lansat povestea „Despre el” – primul album din cariera artistei

22489809_1575726529151148_3771005678359423286_n

Albumul „Despre el”, reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei, conține zece piese, dintre care doar șase lansate. Pentru acestea, Irina Rîmeș a colaborat cu Andi Bănică, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga și Cătălin Tămazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteața.

Artista a lansat în cadrul unui concert susținut la Hard Rock Café, albumul „Despre el”, ce reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei. Albumul „Despre el” conține zece piese, dintre care doar șase lansate. Pentru acestea, Irina Rimes a colaborat cu Andi Bănică, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga și Cătălin Tămazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteață.

Lansarea albumului „Despre el”, o coproductie Quantum Music și Global Records, i-a adus în același loc pe apropiații Irinei, familie, oameni din industrie și artiști precum: Raluka, ÎNNA, Alina Eremia, The Motans, ADDA, Nicoleta Nucă, AMI, Ana Baniciu, Andi Băncia, fiind toți cuceriți de muzică și mesajele transmise de Irina Rimes.

Prima parte a poveștii „Despre el” se numește „Bandana” și a fost lansată recent adunând aproape un milion de vizualizări în doar trei zile.

 

Cu doar o zi înainte de lansarea primului album din cariera sa, „Despre el” artistă a dezvăluit în cadrul unui super eveniment filmul albumului. Astfel, cinci piese de pe album se conturează într-o poveste emoționantă.  Acesta a fost regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan după un concept pentru care au lucrat împreună cu Irina și cu Alex Ifimov. De ținutele Irinei s-a ocupat Olivia Stoica, iar de styling Alex Ifimov. Alături de Irina Rîmeș a jucat Ivan Claudiu Victor, un tânăr model cu un portofoliu impresionant.

Irina Rîmeș face parte din portofoliul Quantum Music,  cel mai nou label boutique din România ce are ca strategie lansarea pe piață a unor artiști talentați aflați la început de drum.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente