(video) Irina Rîmeș lansează primul album din cariera sa. Vezi trailerul filmulețului „Despre el”

Irina Rimes

Irina Rîmeș, una dintre cele mai cunoscute artiste din Moldova, care s-a remarcat pe piața muzicală din România ne surprinde și de data aceasta cu ceva inedit. Înainte cu o zi de lansarea primului album din cariera sa, „Despre el” artista a dezvăluit în cadrul unui eveniment filmul albumului.

Avanpremiera filmului „Despre el” a avut loc într-o sală a unui cinematograf din București la care au fost prezenți apropiații interpretei, artiștii: Raluka, Ana Baniciu, Andi Bănică, Lora, Nicoleta Nucă, The Motans, cât și câțiva fani norocoși care și-au câștigat biletul în urma unui concurs ce s-a desfășurat pe pagina de Facebook a Irinei.

Filmul „Despre el” este povestea albumului ce urmează să fie lansat astăzi, prin intermediul unui concert la Hard Rock Café.

Acesta a fost regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan după un concept pentru care au lucrat împreună cu Irina și cu Alex Ifimov. Alături de Irina Rimes a jucat Ivan Claudiu Victor.

Irina Rîmeș s-a lansat pe piața muzicală din România cu single-ul „Visele”, după care a cucerit piața muzicală de peste Prut cu trilogia „Iubiri secrete” și celelalte single-uri.

Artista s-a remarcat și pe plan internațional, semnând un contract cu Universal Music Franța în urma căruia a lansat piesa „Vivons les”, varianta în franceză a single-ului „Visele”. De curând, Irina Rîmeș a fost premiată în Kazahstan, la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alături de Dj Sava pentru piesă „I Loved You”, una dintre cele mai difuzate pe radiourile de acolo.

Irina Rîmeș face parte din portofoliul Quantum Music, cel mai nou label boutique din România ce are ca strategie lansarea pe piață a unor artiști talentați aflați la început de drum.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente