Promovează practicile agro-ecologice inovative și participă la o sesiune în acest domeniu

AAEAAQAAAAAAAAibAAAAJDQ2ODU4YjRhLWNmYjktNGQ2ZS1iYjNiLTJjNmEzMDU5YWQ4Yw
Foto: linkedin.com

Programul de Granturi Mici al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de PNUD Moldova, invită ONG-urile din Moldova să participe la un program de instruire în domeniul practicilor inovatoare de agroecologie.

Sesiunea îşi propune dezvoltarea abilităţilor şi fortificarea capacităţilor ONG-urilor în formularea propunerilor de proiecte competitive, dedicate promovării practicilor agro-ecologice inovative, adaptate la schimbările climatice, dezvoltării ideilor de proiect și transferului bunelor practici.

Programul de Granturi Mici al Facilităţii Globale de Mediu oferă sprijin organizațiilor neguvernamentale și comunităților în țările în curs de dezvoltare prin oferirea de granturi pentru soluționarea problemelor globale de mediu. Mai multe informații despre program pot fi găsite pe pagina www.sgpmoldova.org

Confirmați participarea până la data de 29 octombrie 2017, prin transmiterea formularului de aplicare completat (anexa A), la adresa de e-mail: [email protected].

Sesiunea va dura timp de 2 zile în prima jumătate a lunii noiembrie 2017.

Agenda sesiunii, zilele desfăşurării acesteia, precum şi altă informaţie relevantă va fi transmisă după confirmarea selectării.

Invitaţia la sesiune o puteţi găsi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente