Fii una dintre cele mai creative grupuri din liceu. Înregistrează-ți echipa la Odyssey of the Mind Moldova 2018

maxresdefault (1)

Înveți într-o școală cu elevi activi și dornici de acțiune? Ai profesori care te susțin și acceptă ușor provocarea de a fi mentori ai inițiativelor tale? Dacă DA, atunci creează echipa ta și implică-te în programul Odyssey of the Mind. Implicându-te în program, vei avea ocazia să transformi activitățile tale extracurriculare într-un proces distractiv și continuu de învățare, îți vei fortifica spiritul de echipă și abilitățile comunicaționale, îți vei căli personalitatea și îți vei asuma mult mai ușor riscurile. Astfel, programul va servi drept trambulină în cariera profesională, în orice domeniu.

Odyssey of the Mind este un program educațional de soluționare a problemelor în mod creativ, ce se desfășoară în 25 de țări ale lumii de mai bine de 40 de ani. În Moldova programul este implementat din 1997. Țara noastră a fost reprezentată de către cele mai ingenioase minți la competițiile europene și mondială (SUA), ocupând primele locuri și fiind adevărați ambasadori culturali ai Moldovei.

GHIDUL PROGRAMULUI ODYSSEY OF THE MIND

Programul are o structură simplă, clar expusă în ghidul programului. Aici puteți afla mai multe despre program, despre cum se crează o echipă, cum se rezolvă o problemă și cine poate fi antrenor. Citind atent GHIDUL ÎN ROMÂNĂ sau GHIDUL ÎN ENGLEZĂ, vei înțelege de unde să începi ca să ai maxim rezultat și maximă distracție din procesul de creație.

PROBLEMELE ODYSSEY OF THE MIND

Sunt două tipuri de probleme: problema de lungă durată și problema spontană. Acestea sunt create de către fondatorul programului și sunt reânoite în fiecare an. Aflați care este specificul fiecărei probleme și alegeți una pe care să o soluționați și să o prezentați în cadrul Competiției Naționale. Problema spontană este necunoscută până în ziua Competiției, iar participanții până atunci își antrenează abilitatea de a reacționa rapid și de a lucra în echipă eficient, în timp restrâns. Odată ce îți înregistrezi echipa, vei primi setul complet de probleme desfășurate.

ÎNREGISTREAZĂ-ȚI ECHIPA!

Dacă te-am intrigat, devin-o membru a marii familii Odyssey of Mind. Pentru aceasta trebuie să:
1. Ai inițiativă;
2. Cunoști limba engleză, programul se desfășoară în limba engleză;
3. Găseşti încă 6 prieteni/colegi cu care ți-ar plăcea să pregătești o scenetă de 8 minute;
4. Găsești un antrenor (>18 ani) care să vă ghideze în procesul de pregătire a scenetei;
5 Să descarci și să completezi FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE A ECHIPEI;
6. Să expediezi formularul la adresa [email protected], până pe data de 1 decembrie, 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente