(video) Cine este moldoveanul care are peste 16 milioane de subscriberi pe YouTube

marin-mocanu

Marin Mocanu este milionar în vizualizări pe YouTube și o este persoană cunoscută în comunitatea gamerilor vorbitori de rusă. Actualmente, vloggerul moldovean are peste 16 milioane de subscriberi pe canalul său Mr. Marmok.

Marin Mocanu are 30 de ani, este originar din Bălți. Și-a deschis canalul Mr. Marmok în anul 2008, însă a început să publice clipuri în 2014. El produce clipuri pe seama erorilor grafice din jocurile de pe PC. Denumirea canalului este un pseudonim, format din primele trei litere din prenume și nume Mar+Moc, plus a adăugat în față Mr. (de la mister).

Marin are un umor specific și o voce neobișnuită, acestea au devenit deja cartea lui de vizită. Fanii îl apreciază pentru modul lui de exprimare și pentru amuzamentul din fiecare videoclip.

În primul an de activitate pe canalul lui erau abonate 40 000 de persoane, însă asta nu l-a lăsat bătut să continue să creeze videoclipuri despre jocurile care au erori și bug-uri grafice. Îi place să facă asta, deoarece, de meserie este designer grafic.

Pe lângă canalul său principal Mr. Marmok (16,6 milioane de abonați), Marin gestionează și al doilea canal cu denumirea Marmok Live (2,73 milioane de abonați).

Iată unul dintre cele mai recente videoclipuri publicate pe canalul Mr. Marmok.

Marin nu iubește să ofere interviuri, în schimb a realizat un videoclip în care povestește mai multe despre viața sa.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente