Vloggerul Ilie Bivol (Ilie's Vlogs) nu este singurul „milionar” moldovean de pe YouTube, acesta fiind depășit demult la capitolul numărul de abonați de vloggerul Marin Mocanu. Actualmente, Marin are 3,7 milioane de subscriberi pe canalul său Mr. Marmok.

Marin Mocanu are 23 de ani, este din Chișinău și locuiește în SUA. Și-a deschis canalul Mr. Marmok în anul 2008, însă a început să publice clipuri în 2014. El produce clipuri pe seama erorilor grafice din jocurile de pe PC. Denumirea canalului este un pseudonim, format din primele trei litere din prenume și nume Mar+Moc, plus a adăugat în față Mr. (de la mister).

Pentru a crea aceste clipuri amuzante, el are nevoie de foarte mult timp pentru a găsi în jocuri diverse erori și, totodată să facă glume pe seama lor. Are un umor specific, o voce neobișnuită toate acestea au devenit deja cartea lui de vizită. Fanii îl apreciază penrtu forma lui de exprimare și pentru amuzamentul din fiecare videou.

În primul an de activitate pe canalul lui erau abonați 40.000 de persoane, însă asta nu l-a lăsat bătut să continue să creeze videouri despre jocurile care au erori și bug-uri grafice. Îi place să facă asta, deoarece, de meserie este designer grafic.

Pe lângă canalul său principal Mr. Marmok (3.7 milioane de abonați), Marin gestionează și al doilea canal cu denumirea Marmok Live (505.000 abonați).

Iată ultimul videou publicat pe canalul Mr. Marmok.

În acest clip puteți afla mai multă informație despre tânărul vlogger.