Reacția PAS la declarațiile liderului PD despre reforma învățământului: „Școlile se vor deschide când vor fi închiși corupții”

maia

În cadrul ședinței săptămânale a partidului democrat, Vlad Plahotniuc a menționat că reforma educației începută de Maia Sandu merge într-o direcție greșită. Reacția PAS nu s-a lăsat așteptată și a venit cu un răspuns în acest sens.

Pe pagina de facebook Partidul Acțiune și Solidaritate a scris „În politică pot fi multe opinii, dar un singur adevăr. Opinia vociferată astăzi de Vlad Plahotniuc îi aparține, dar adevărul este că o persoană care a devenit simbolul corupției, al injustiției, al sufocării statului, democrației și drepturilor omului nu are calitatea morală de a aprecia schimbări și reforme. Oricât de mult ar dori cel mai detestat cetățean să fure viitorul țării, nu va reuși. Omul care manipulează și dezinformează fără încetare nu are dreptul moral de a vorbi despre educație.

Cu regret, sistemul educațional are probleme grave, iar asta, mai ales, din cauza că țara a fost acaparată de o bandă de hoți care s-a ocupat de propriul interes și a sărăcit statul. Școlile se închid din cauza că oamenii pleacă dintr-o țară furată de corupți. Școlile se vor deschide când vor fi închiși corupții.”

Vedeți și „PD a început procesul de stopare a reformei actuale în domeniul educației. Care sunt motivele”.

Autoare: Elena Plămădeală

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente