Participă la BEST Hackathon din această toamnă. 24 ore de coding te vor pune la încercare și-ți vor testa cu adevărat limitele

BEST-Hackathon-4-1030×684

Ești pasionat de informatică? Visezi să devii un programator de succes sau să îți dezvolți abilitățile din domeniu? Atunci BEST Hackathon e ceea de ce ai nevoie.

24 ore de coding te vor pune la încercare și-ți vor testa cu adevărat limitele. Vino pe 28 – 29 octombrie la cel mai tare maraton din domeniul tehnologiilor informaționale și explorează domeniul Mobile Automation Testing. Consolidează-ți cunoștințele rezolvând sarcini provocatoare alături de tineri ambițioși ca și tine.

Completează aici formularul până pe 20 octombrie cu echipă sau individual și demonstrează că ești cel mai bun! Taxa de participare constitue 100 lei.

Câștigătorii din iarna 2017 îi vedeți aici.

Hack

Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook BEST Chișinău. Evenimentul este organizat de către BEST Chișinău în parteneriat cu compania Ellation Moldova, cu susţinerea Universității Tehnice a Moldovei, Generator Hub, AGEPI, ILVI-PAC şi AXA Management Consulting.

BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Începând din 2007, BEST Chișinău continuă să valorifice potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente