Librăria Bestseller: Lichidări de stoc cu reduceri de 70% la peste 1.000 de cărți

foto Bestseller

Toamna aceasta, Librăria Bestseller vă ajută să numărați cărțile din bibliotecă și anunță lichidări de stoc cu Reduceri de până la 70% la peste 1000 de cărți. Promoția începe astăzi și va dura până pe 20 octombrie. Reducerile sunt disponibile online pe www.bestseller.md și în librăria Bestseller. Books, Tea & Coffee din str. Drumul Viilor, 36/1, Chișinău.

La Bestseller puteți găsi o mare varietate de cărți din toate domeniile și pentru toate vârstele, la prețuri atractive: literatură universală și română, literatură motivațională, cărți de artă și istorie, cărți pentru copii și adolescenți, enciclopedii, dicționare, cărți de management, business și investiții.

Noutatea Editurii Bestseller, romanul „Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia, care se află la precomandă, poate fi achiziționat cu 30% Reducere.

treimetri

Două cărți din topul celor mai vândute vor putea fi cumpărate cu o super-reducere de 50%: ediția aniversară a romanului „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija și cartea „De vorbă cu Emma” (ediția a III-a) de Vitali Cipileaga, autor premiat la Salonul Internațional de Carte din Chișinău, ediția a XXI-a.

Bestseller este o companie a cărei misiune este perfecționarea accesului la cunoștințe prin activitatea de publicare și vânzare de cărți. Viziunea Bestseller este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Librăria „Bestseller – Books, Tea & Coffee” a fost lansată cu scopul de a îmbunătăți experiența de procurare a cărților, cititorii având posibilitatea să lectureze, savurând o cafea într-o ambianță plăcută.

„Singurul lucru important într-o carte este semnificaţia pe care o are pentru tine.” – W. Somerset Maugham

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente