(foto) Au retrăit copilăria la Disneyland în Paris! Cum a reușit Mobiasbancă să transforme visul unei familii în realitate

Campania „Sărbătorim împreună” dedicată aniversării a 10 ani de apartenență a Mobiasbancă la Groupe Société Générale a orientat roata norocului în direcția lui Constantin Pearja, clientul care, contractând un credit de consum în cadrul promoției, a devenit câștigător al marelui premiu – o excursie cu familia la Disneyland, Paris.

Revenit din vacanță, unde Constantin Pearja a mers împreună cu soția și copilul, a declarat plin de emoții că a întreprins cea mai memorabilă excursie din viața sa și asta pentru că a fost prima destinație în care tânăra familie a mers împreună cu micuța lor fiică, rodul dragostei, aceasta fiind oarecum simbolic pentru tânărul cuplu.

 

„Parisul este orașul iubirii, capitala modei și visul copiilor. Nutream dorința de a merge într-o asemenea excursie, însă nu credeam că ne vom trăi visul atât de degrabă.

Atunci când ni s-a comunicat vestea de la Mobiasbancă, nu mi-a venit să cred, a fost peste așteptările mele. De altfel, credeam că e un vis și atunci când eram deja în Paris, admirând înălțimea Turnului Eiffel, plimbându-ne pe malul Senei, descoperind palatele și muzeele de o încărcătură istorică și arhitecturală aparte. Experiența cea mai memorabilă a fost la Disneyland Paris, unde am revenit aievea în copilărie și am trăit emoții unice împreună cu familia.

Recunosc că Mobiasbancă a lăsat o amprentă deosebită în familia noastră. Vă mulțumim pentru oportunitatea de a trăi bucuria sărbătorii dumneavoastră într-un mod atât de special, la Paris. Vă urăm „La mulți ani!” și vă asigurăm că ați devenit parte a familiei noastre”, a declarat Constantin Pearja.

 

Reamintim că, din 1 noiembrie 2016, timp de 10 săptămâni, oricine a contractat un credit de consum sau/ și ipotecar la Mobiasbancă a participat automat în tombola pentru câștigarea marelui premiu – o excursie cu familia la Disneyland, Paris.

În 2017, Mobiasbancă sărbătorește 10 ani de apartenență la Grupul financiar internațional Société Générale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente