Deputatul Constantin Codreanu a fost blocat pe Aeroportul din Kiev. Verificările decurg deja de o oră

Deputatul român Constantin Codreanu a fost blocat pe Aeroportul din Kiev pentru verificări suplimentare care decurg deja mai bine de o oră. Anunțul a fost făcut de către acesta pe pagina sa personală de Facebook.

„Dacă pe 1 aprilie și pe 27 august, mai era cum era, acum, chiar e o imensă bătaie de joc: să te comporți așa atunci când îți vine o delegație a Parlamentului României pe care o aștepți la negocieri în Rada Supremă depășește puterea mea de înțelegere.

Mulțumesc Ambasadorului Oleg Bankov care a promis la București că nu vor mai exista astfel de situații! Și-a respectat promisiunea.

Rușinoase practici, dragi colegi ucraineni!”, a comentat Constantin Codreanu, deputat în Parlamentul României, preşedinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor.

Amintim că, la 1 aprilie 2017, deputatul român Constatin Codreanu nu a putut să participe la acțiunea de comemorare a celor 3.000 de români masacrați la Fântâna Albă în 1941 din Ucraina. Motivul invocat de vameșii ucraineni de la punctul de trecere a frontierei Mămăliga l-au anunțat că are interdicție de a intra pe teritoriul Ucrainei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente