Marca Cadouri Online s-a născut din dorința de a-ți da posibilitatea să îți oferi ție sau celor dragi flori si cadouri speciale și de calitate. Am adus într-un singur loc acele produse care pot compune un cadou inedit.

Am combinat conceptul de florărie cu cel al magazinelor de cadouri specializate, pentru ca tu să ai posibilitatea să achiziționezi online dintr-un singur loc, cadoul perfect, pentru orice eveniment din viața ta, iar noi să livrăm pentru tine oriunde în țară.

Felul în care gândim și realizăm buchetele de flori și aranjamentele florale (folosind doar flori de calitate superioară importate din Olanda) va fi mereu unul original, care poartă vizibil amprenta Cadouri Online.

O confirmare a faptului că noi, aici, la Cadouri Online, de șapte ani încoace punem pe primul loc interesele clienților este că suntem prima florărie online din țară care trimite clienților poze reale cu buchetul care este livrat la comanda lor. Deci, de ce noi?

Nevoile clienților sunt extrem de importante, așa că, cadourionline.md le oferă acestora multiple avantaje:

# Numeroase modalități de plată;

# Flori mereu proaspete, importate de la producători recunoscuți;

# Suport tehnic pentru comenzi;

# Transport gratuit prin curieri proprii, în toată țara, în maxim două ore;

# Felicitare cadou pentru fiecare buchet, cu mesaj personalizat, trimis de către clienți;

# Carduri de fidelitate și coduri de reducere pentru clienții fideli;

# Design floral profesionist si jucarii de plus mari online;

# Fotografia buchetului livrat, pentru fiecare comandă;

# Newsletter periodic cu toate promoțiile și colecțiile;

# Confidențialitate – asigurarea anonimatului clienților.

Acestea sunt cele mai importante caracteristici de care ținem cont. Ne asumăm responsabilitatea păstrării profesionalismului, seriozității și a standardelor înalte privind calitatea produselor oferite tuturor clienților nostri.

În spatele conceptului CadouriOnline ne aflăm noi, o echipă tânără și motivată de dorința de a crea lucruri frumoase în fiecare zi.  Noi credem că dacă ceea ce faci e din pasiune, alături de oameni dragi, care te motivează, te completează și te susțin, fiecare zi devine cea mai frumoasă zi din viața ta.

***

Contacte:

MOLDOVA, CHIȘINĂU,

Adresa: Miron Costin 15/1

Telefon: +(373)60 68 00 88

Website: https://cadourionline.md/