(video) Promisiunea lui Dodon către Putin: Nu voi semna nicio lege antirusească, chiar dacă Parlamentul va vota repetat

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a dat asigurări în cadrul întrevederii de ieri cu liderul rus, Vladimir Putin, că nu va promulga nicio lege antirusească, iar asta chiar dacă majoritatea parlamentară o va vota repetat.

În mod special Igor Dodon a remarcat că există persoane în elita politică moldovenească care nu se bucură de ameliorarea relaţiilor moldo-ruse şi dezvoltarea parteneriatului.

„Guvernul şi majoritatea parlamentară, controlată de ţările din Occident, depun tot efortul pentru a submina relaţiile dintre ţările noastre. Dezaprob categoric orice manifestări antiruse ale autorităţilor Moldovei, gen – deportări din Moldova ale demnitarilor, jurnaliştilor şi artiştilor din FR, propaganda antirusească în mass-media.

Nu voi semna nicio lege antirusească, chiar dacă majoritatea parlamentară o va vota repetat. Acest lucru este valabil și pentru proiectul de lege cu privire la interzicerea difuzării pe teritoriul Moldovei a buletinelor de știri şi a emisiunilor informaţional-analitice produse în Rusia”, a subliniat președintele Moldovei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente