Dacă deja ești cu gândul la weekend, la distracțiile din cluburile de noapte ori dorești să te relaxezi după o zi de muncă, atunci recomandările de mai jos sunt pentru tine. Nu rata șansa să te distrezi cu prietenii.

# Concert Acustic cu Roman ZEs

Se dă start noului sezon de concerte lângă cămin. În această joi, ești invitat să-l asculți pe Roman ZEs, acompaniat de Dan Rînja. Vino la Baker Street de pe strada Mihai Eminescu 30, între orele 20:00 – 23:00. Intrarea: 30 de lei.  Mai multe detalii despre eveniment sunt aici.

# Zilele Filmului Românesc la Chișinău, ediția III

Zilele Filmului Românesc, care va avea loc în perioada 12-15 octombrie la Cinema Odeon (str. Mihai Eminescu 55), continuă și în acest an tradiția de a oferi publicului din Republica Moldova posibilitatea de a vedea cele mai noi și mai de succes filme româneşti, prezentate la mari festivaluri. Intrarea este liberă la toate proiecțiile din cadrul ZFR Chișinău. Detalii aici.

# Dorian Gray

Teatrul „Geneza Art” vă invită la spectacolul Dorian Gray, după celebrul roman de Oscar Wilde ”Portretul lui Dorian Gray”. Prețul biletelor: 100 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 74. Biletele rezervate la telefon trebuiesc ridicate cu o zi înainte de spectacol, de altfel vor fi scoase în vânzare. Detalii despre spectacol le puteți afla aici

# GAME NIGHT

Începem seria evenimentelor pregătite cu drag pentru cei #236 de elevi. Vino joi, la ora 18:00, în sala bibliotecii (Sprâncenoaia 1), să găsești Mafia, să câștigi la „Monopoly”, „Nume de cod”, „Păzea de 6″, „Cards against Humanity” și multe alte jocuri de societate.  Noi aducem jocurile, ceva gustos și muzica, tu vino cu un prieten. Hai sa-i cunoști mai bine pe ceilalți 235! Detalii despre eveniment aici.

# Târgul locurilor de muncă din Chișinău

În cadrul Târgului locurilor de muncă din Chișinău, la data de 12 octombrie 2017, între orele 10:00-15:00, în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară (Casa Armatei), mun. Chișinău, str. Tighina 47, sunt așteptate persoanele fără un loc de muncă, veterani, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie. Detalii suplimentare aici.

#  WHISKEY Party

La MuzCafe Karaoke weekendul începe de joi! Vino împreună cu prietenii și începe un sfârșit de săptâmana frumos!
Noi am pregătit cele mai tari concursuri și cele mai speciale premii! Se așteaptă o seară fierbinte! Mai multe detalii află aici

# Asasin American 2D

Cu mult înainte să devină cel mai mare coşmar al teroriştilor, înainte să fie invidiat în secret, dar lăudat în public de politicieni, super agentul Mitch Rapp a fost doar un tânăr atlet talentat fără probleme… însă tragedia l-a lovit pe neaşteptate. După nefericita întâmplare, Rapp este salvat din cenuşă şi recrutat pentru un nou început într-un program operaţional secret de elită. Acum este un alt om cu o misiune de recuperare extrem de importantă.

Vino la Patria MULTIPLEX în Sala 6 la orele 11:50 ori la 18:30. Sau la Patria LOTEANU în Sala 2, la ora 21:40. Detalii despre film aici.