Pe Aleea Colorată va fi instalat un pian. Oricine va putea cânta la instrumentul muzical

DSC_4493_1506852141491

Pe data de 12 octombrie, pe Aleea Colorată va fi amplasat un pian multicolor care va înfrumuseța atmosfera cu melodii deosebite, interpretate de profesioniști și de amatori.

Acest eveniment reprezintă o acțiune din cadrul proiectului „Parcul Meu”, inițiat de Ongan Tekstil. Aleea Colorată este aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor (intrare de pe bulevardul Decebal).

Ulterior, acesta va rămâne pe Aleea Colorată și va fi la dispoziția tutor celor care vor dori să împărtășească frumosul cu vizitatorii parcului. Primul recital de pe Aleea Colorată va fi oferit de maestrul în artă și compozitorul Oleg Negruța.

Oleg Negruţa s-a născut pe data de 06.08.1935 la Odessa și este membru al Uniunii Compozitorilor din Moldova din 1970. A obținut și titlul de Maestru în artă al Republicii Moldova.

Prin intermediul acestui eveniment, Aleea Colorată devine și un loc unde se promovează cultura. Echipa Parcul Meu îndeamnă și alți promotori ai valorilor culturale să se alăture inițiativei și să contribuie la promovarea frumosului.

Pentru detalii puteți contacta următoarele persoane: Otilia Cotruța, coordonatorul proiectului Parcul Meu. Tel.: 060698943; e-mail: [email protected]. Lucia Ursu – 079 77 23 52.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente