Angelica Frolov, lesbiană declarată, și-a prezentat fiul la TV. Alexandru Frolov a participat la emisiunea Optmart SRL de la TV8, moderată chiar de mama sa. El a vorbit deschis despre cum a crescut și a fost educat într-un cuplu de femei și cum a trecut peste momentele incomode atunci când trebuia să explice unor oameni de ce familia lui este diferită de altele. Alexandru a spus că prietenii și iubita lui au avut reacții pozitive când au aflat că este crescut de un cuplu de lesbiene. Deși în societate există multe prejudecăți legate de acest subiect, totuși copiii din familiile homosexuale sunt la fel ca toți ceilalți, viitorul acestora depinde doar de educația și dragostea pe care o primesc în familie, susțin psihologii.

Alexandru Frolov, fiul activistei LGBT,  a fost crescut și educat de un cuplu de femei de la vârsta de 11 ani. Băiatul a explicat cum este să trăiască într-o familie în care a fost educat de lesbiene, informează TV8.

Au fost vreo câteva ori cazuri când erau reacții mai negative, când unii din colegii mei s-au distanțat de mine, dar a trecut timp și i-a trecut. Cel mai mult, am reacții pozitive.
– Și acum trebuie să fie întrebarea nr2. Ție îți plac fetele sau bărbații?
– Sunt heterosexual,” a declarat băiatul.

„- Povestește-ne cum e să crești într-o familie compusă din două femei? Dintre care, a doua femeie nu este bunica, dar iubita mamei?”, a întrebat Diana Guja.

Eu nu înțelegeam ce se întâmplă, cine e fata care este cu mama. Până am avut o discuție cu prietena mamei. Eu am înțeles că mama mea este lesbiană, că așa nu devii, așa te naști,” i-a răspunsul tânărul.

– Dar pe tine nu te bănuiesc că ești homosexual? Nu știu, mă bănuiește cineva?
– El este de mult timp într-o relație cu o fată pe care o cunosc toți prietenii, acolo nu este loc pentru suspiciuni”, a menționat Angelica Frolov.

– Când vorbește lumea ceva homofob, tu cum te simți?
– Încerc să ignor, dar cred că undeva adânc poate să mă atingă puțin, să răscolească”, a adăugat băiatul.

Alexandru este un bărbat cu o energie masculină bine echilibrată. Întrebat dacă simte uneori necesitatea comunicării cu un bărbat autoritatar, Alexandru spune că are mulți prieteni cu care își poate împărtăși trăirile, dar, nu în ultimul rând discută cu mama sa.