Studiezi o specialitate în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor și vrei să știi cum să obții un job bun și să avansezi în carieră? Participă la ICT Career Orientation și află răspunsul de la cele mai importante companii IT din Moldova!

Nu rata șansa de a învăța de la profesioniștii IT cu experiență și de a afla care sunt cele mai recente tendințe, cele mai solicitate direcții de carieră și cele mai noi tehnologii și instrumente utilizate. Evenimentul va avea loc la Tekwill, pe 12 octombrie, începând cu ora 9:00.

Sesiunile vor fi în limbile română, rusă și engleză și vor aborda următoarele subiecte:

#Endava: Building Mobile Apps like a pro, Unmasking the AM Engineer;

#Pentalog: Software architecture: monolith to microservices, Fast mobile development – React-Native;

#Tacit Knowledge: A roadmap to becoming a Front-End Developer in 2017;

#Allied Testing: Test Automation as a part of Continuous Integration;

#Amdaris: Containerized Single Page Applications with .NET backend; Intensive .NET Internship trainings with senior software engineers; Increasing Software Quality with Functional Test Automation;

#Allied Teesting: Introduction in Performance Testing. What, How and Why?;

#Ellation: The future of the WEB, Beyond “Hello World!”;

#Noction: IRP for Cloud: despre cloud-ul public, optimizarea rutelor, big business;

#Fsw Moldova: How to work smarter and live better;

#Allied Testing: Hands on Test Automation. Sample testing with TestNG/Selenium;

Agenda detaliată a evenimentului poate fi accesată aici.

Evenimentul este gratuit și deschis pentru toți tinerii care sunt interesați de oportunitatea unei cariere sau perspective de creștere în domeniul IT.

Pentru a asigura o experiență de participare cât mai reușită, organizatorii roagă doritorii să se înregistreze din timp aici.

ICT Career Orientation este organizat de către Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Partener al evenimentului: Universitatea Tehnică a Moldovei. Parteneri media: Agora, Diez, Locals, Unimedia. Pentru mai multe detalii sau precizări, nu ezitați să contactați organizatorii la [email protected].

 

Autoare: Elena Plămădeală