(galerie foto) Ținute asociate cu spumantele DOR. Vedetele vinăriei Bostavan au fost în lumina reflectoarelor la Ziua Vinului

_75B3776

De Ziua Vinului, Vinaria Bostavan a continuat tradiția de asociere a vinurilor cu creațiile designerilor de modă autohtoni. Deloc întâmplător, accentul a fost pus pe femei – pe puterea, frumusețea și spontaneitatea acestora și, desigur, pe creație.

Patru designeri cunoscuți și-au prezentat colecțiile la standul Bostavan din PMAN, într-un defileu inedit. Jurnaliste, femei de afaceri și interprete din țara noastră au pășit cu încredere pe podium în calitate de modele, iar publicul larg a admirat, astfel, colecțiile marca Nikita Rinadi, Parubina, Irina Madan și Andaleya, purtate și promovate de modele.

Fiecare ținută purtată de modele a fost asociată cu unul dintre vinurile spumante DOR.

Dacă în 2016 asocierea a fost centrată pe vinuri, atunci în acest an, vedetele din partea vinăriei Bostavan au fost vinurile spumante DOR – DOR Rosé Brut, DOR Alb Brut, DOR Alb Demidulce, DOR Muscat Dulce și DOR Rosé Demisec.

DESPRE GAMA DE VINURI SPUMANTE DOR

Produs după o rețetă italiană și obținut din struguri atent selectați, fiecare spumant DOR te poate cuceri prin gustul său nobil, dominat de note fructate.

Ambalat într-o sticlă cu design sobru, cu motive tradiționale, spumantul DOR este creat în colaborare cu renumitul vinificator italian Federico Giotto. Gama de produse cuprinde :

  • Spumantul DOR Alb brut, care combină soiul italian de struguri Chardonnay, Pinot Blanc și Fetească Albă, o textură proaspătă și un buchet complex;
  • Spumantul DOR Alb dulce, care este un cupaj dintre soiul italian de struguri Chardonnay și soiul Pinot Blanc, dezvăluind arome de prospețime
  • Spumantul DOR Muscat dulce, care te seduce cu gustul său dulce și aroma florală;
  • Spumantul DOR Rose brut, învăluit de arome florale discrete, oferite de soiurile de struguri Pinot Noir și Pinot Meunier.
  • Spumantul DOR Rose demisec, ne cucerește cu gustul său desăvârșit pe care îl oferă soiurile Pinot Noir și Pinot Meunier.

***

Dor – cuvânt unic în limba română, pentru care nu există traducere în nicio altă limbă. O noțiune cât o trăire sufletească, care îmbină stări contradictorii, dar invariabil de frumoase – dragostea, nostalgia și dorința.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente