Principala cheltuială a oricărei familii sunt cumpărăturile zilnice, iar economiile pentru fiecare produs a devenit aproape un sport național. Pentru a câștiga această cursă, oamenii apelează la tot felul de trucuri. Unii dintre ei, fac cumpărături în magazinele angro, alții din tot felul de puncte de vânzare, după ce au comparat prețurile pentru fiecare produs și au ales unde e cel mai avantajos. Toate astea însă necesită mult timp și energie .

Scopul principal al sistemului de loialitate „Paynet” este tocmai de a reduce aceste griji și de a economisi banii și timpul prețios. Sistemul nu oferă doar bonusuri și reduceri, dar întotdeauna știe cum să-și recompenseze clineții fideli, prin cadouri. În parteneriat cu „Casa Curată”, „Paynet” a decis să răsplătească fidelitatea.

Evelina Cecan, Anastasia Bulubaș, Grigore Fandofan, Cristina Olărescu și Vladimir Șpraițer în ultimele 3 luni au făcut cele mai multe cumpărături în rețeaua magazinelor “Casa Curata”, dovedind astfel că sunt consumatori loiali.

1

66

55

44

33

2

Acum, cumpărăturile la partenerii “Paynet” este de două ori mai plăcută, deoarece, pe lângă bonusuri și reduceri, puteți primi și cadouri.

Vă reamintim că „Paynet” nu este doar un program de fidelizare, care le oferă clienților dvs. fideli un bonus sau o reducere, dar și un sistem convenabil de plăți electronice prin care puteți plăti online orice doriți. Zilnic, „Paynet” își crește lista partenerilor unde Dvs. puteți obține bonusuri și reduceri. De asemenea implementează noi oportunități pentru plăți online mai convenabile pentru bunuri și servicii de care aveți nevoie. O listă completă a serviciilor Paynet găsiți pe site-ul www.paynet.md