Ce program a pregătit Primăria de Ziua Orașului. În PMAN, va cânta Ștefan Bănică Junior

img (2)

De Hramul oraşului Chişinău, primăria Chișinău organizează un spectacol inedit la care va cânta interpretul român Ștefan Bănică Junior. Artistul va apărea pe scena din Piața Marii Adunări Naționale alături de Orchestra fraților Advahov și Alex Calancea Band.

Sărbătoarea va începe la Catedrala mitropolitană, cu o slujbă religioasă, iar pe parcursul zilei, preturile de sector vor amenaja zone de distracţie. Spectacolul va culmina cu un show cu focuri de artificii.

Pentru Ziua Oraşului, autorităţile municipale au alocat aproape 500 de mii de lei.

Autorităţile susţin că în acest an au găsit trei sponsori, care au acoperit cheltuielile spectacolului pirotehnic, moment care a lipsit din program în 2016.

Sărbătoarea va începe cu depuneri de flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, la ora 08.30. Ulterior, la Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului”, un sobor de preoți va oficia Liturghia de hram.

img

img (1)
Șeful adjunct al Direcției municipale de poliție, Silviu Mușuc, a declarat că circulația rutieră pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi sistată încă din ajun, dar și pe parcursul zilei de 14 octombrie. În PMAN nu se va permite consumul de băuturi spirtoase.

În acest an, Chișinăul împlinește 581 de ani de la prima atestare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente