„Vor sau nu vor, acest referendum va avea loc!”. Ion Ceban, dezamăgit că partidele de dreapta de a nu susțin referendumul anti-Chirtoacă

ceban

Partidul Socialiștilor a organizat un briefing în cadrul căruia a condamnat boicotul partidelor de dreapta, care îl susțin pe primarul Capitalei plasat în arest la domiciliu și nu doresc să particepe la referendumul anti-Chirtoacă.

În cadrul briefingului, Ion Ceban a menționat că orașul alb de altă dată a devenit urât și la momentul de față Chișinău nu are o strategie de dezvoltare urbanistică, iar transportul public este sub orice limită. ,,Pentru a rezolva această problemă trebuie de concediat primarul.”

22251254_1604487732949225_1035760457_o

El s-a arătat nemulțumit de partidele de dreapta care nu doresc demiterea lui Chirtoacă, spunând că „astăzi a boicota înlăturarea lui Chirtoacă, înseamnă distrugerea Chișinăului, înseamnă a fi complice a primarului care a făcut infracțiuni. Vor sau nu vor, acest referendum va avea loc!”

La fel, el a menționat că nu are nevoie de susținerea partidelor, căci PSRM va face front cu cetățenii acestei țări și astfel, Chirtoacă va fi demis.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente