Planable – primul startup din Moldova care ajunge în top 3 produse ale zilei pe cea mai importantă platformă de produse digitale noi

1280×670-10-80
Foto: start-up.ro

La 4 octombrie 2017, Planable apare pe platforma ProductHunt – una din cele mai mari platforme ale produselor digitale apărute pe piața din lume, și în scurt timp acesta a intrat în top 3 produse ale zilei.

Planable este cea mai vizuală platformă pentru agențiile de social media, freelanceri și echipele de marketing, în care poți colabora pe postările de social media, implementa feedback și planifica publicațiile pe Facebook, Twitter, Instagram și LinkedIn.

Pe ProductHunt, Planable îl puteți găsi aici și puneți să susțineți start-upul cu voturi, comentarii și reocmandări.

product1

Planable e un startup care a fost fondat la Spherik Accelerator de Vlad Caluș, Xenia Muntean și Nicu Gudumac și care a câștigat în 2016 competiția Startup Avalanche de la Techsylvania. Moldovenii realizează o unealtă prin care brandurile și managerii conturilor de social media pot să administreze mai bine postările și să colaboreze. Astfel, putem să comparăm Planable cu o unealtă de productivitate pentru negocierea postărilor din social media între administratori și brandurile ale căror pagini le păstoresc.

„Aș vrea ca fiecare tânăr din Moldova să-și găsească pasiunea sa așa cum am găsit-o și noi pe a noastră. Ei sunt atât de talentați încât ne trebuie doar un pic de inițiativă, să gândim un pic mai mare și totul o să ne reușească” spune Xenia Muntean.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente