(video) Dosarul omorului de la Strășeni a ajuns la Curtea de Apel. Minorii condamnați s-au dat în spectacol

aaa

Cei trei minori, condamnaţi de către Judecătoria Străşeni la câte 6 ani şi 8 luni privaţiune de libertate, pentru omorul minorei Cristina Parhomenco, continuă să aibă un comportament obraznic în instanţă, sfidând ordinea. Dosarul se află pe rol  la Curtea de Apel Chişinău, după ce avocaţii condamnaţilor, dar şi ai familiei victimei, au contestat sentinţa instanţei de fond, scrie crimemoldova.com.

Fiind aduşi în sala de şedinţe a Curţii de Apel, aceştia au înjurat şi au aruncat cu ghete în sală, fiind deranjaţi de faptul că sunt filmaţi.

Reamintim că cei trei minori, condamnaţi de Judecătoria Străşeni la câte șase ani şi opt luni privaţiune de libertate pentru omorul minorei Cristina Parhomenco, s-au ales cu noi termene de detenţie pentru huliganism. Curtea de Apel Chişinău l-a condamnat marţi, 20 iunie, pe Vitalie Vlad, 17 ani, la doi ani de închisoare, iar pe complicii săi, în vârstă de 15 şi 16 ani, la câte un an de detenţie.

Dosarul penal pentru huliganism a fost intentat pe numele celor trei minori acuzaţi de omor pentru comportamentul lor în perioada urmăririi penale şi pe parcursul procesului de judecată. Ei au ameninţat cu moartea ofiţerul de urmărire penală şi pe sora victimei. În afară de aceasta, ei au înjurat şi au numit cu cuvinte indecente apropiaţii victimei, dar şi oamenii legii.

Familia fetei omorâte la Strășeni, amenințată de rudele făptașilor! Ce pedeapsă le-a fost aplicată vinovaților

Cristina Parhomenco, în vârstă de 14 ani, a fost omorâră la 25 noiembrie, 2016. Expertiza medico-legală a arătat că fata a fost lovită în cap de nenumărate ori, cu un obiect greu, iar în urma rănilor a murit. Victima a fost găsită peste câteva zile într-o construcţie părăsită.

Omorul de la Strășeni: Din ce familii provin adolescenții suspectați de uciderea Cristinei Parhomenco

Pentru comiterea crimei au fost reţinuţi patru adolescenţi, însă unul nu a fost atras la răspunde pe motiv că la momentul comiterii crimei avea doar 13 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente