Bonus până la 120 GB Internet mobil, după 1 an de aflare în reţeaua Unite

Date_diez_960x480

Când ai mult Internet mobil te simţi liber şi conectat oriunde ai fi în ţară. La Unite te bucuri împreună cu oamenii dragi de toate momentele frumoase pe care le trăieşti zi de zi, oriunde ai fi pentru că ai 120 de GB bonus, după un an de aflare în reţea la pachetul Internet Nelimitat 250. Te distrezi la maximum cu activităţile preferate pe Internet, iar Unite îţi răsplăteşte loialitatea oferindu-ţi bonus mai mult trafic Internet mobil şi suplimentar un modem cadou la conectarea în funcţie de abonamentul ales.

Eşti online oriunde, disponibil permanent, la curent cu tot ce este nou şi mereu alături de toţi cei dragi ai tăi. Activităţile preferate nu se mai opresc. Descarcă filme, fişiere de mari dimensiuni, urmăreşte online video-urile şi emisiunile preferate, ascultă muzică şi distrează-te liber pentru că Unite îţi multiplică plăcerile oferindu-ţi cel mai mult trafic Internet bonus pentru loialitate.

La abonamentul Internet Nelimitat 250, ai 50 GB incluşi ca să fii mereu conectat, modem 4G+ cu Wi-Fi cadou la conectare, iar după un an de aflare în reţea primeşti bonus incredibil de 120 GB trafic Internet mobil (câte 10 GB lunar).

Alege să fii numărul 1 – conectează-te la Operatorului numărul 1 de Internet mobil – Unité pentru a trăi mai intens momentele de bucurie. Unite îţi răsplăteşte generos loialitatea cu cel mai mult Internet mobil oferit bonus, modem cadou la conectare sau dacă nu ai nevoie de modem poți alege opțiunea “nopți nelimitate”(între orele 00:00 – 06:59), pentru a naviga cât mai mult pe net la viteza maximă, de până la 175 Mbps.

Întâmpină toamna cu operatorul numărul 1 de Internet mobil – Unité. Parte a familiei Moldtelecom.

Detalii la 200 200.

www.unite.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente