Plahotniuc, către cei care cred că PD le oferă un „măr otrăvit”: Acest măr poate conține și multe vitamine

big_v-plahotniucpdm

Liderul PD, Vlad Plahotniuc, susține că unele partide au început prematur campania electorală. În acest sens, Plahotniuc a avertizat partidele de dreapta să înceteze spectacolul pentru că în acest fel are de pierdut doar electoratul de dreapta. În cadrul unui briefing de presă, liderul PD a subliniat că la ședința consiliului național politic a fost adoptată o rezoluție prin care PD a stabilit că va face alianță cu orice partid de dreata care va trece pragul electoral în 2018.

Cei de dreapta nu sunt adversarii noștri politici. Constatăm că în ultimele zile, unele partide au început prematur campania electorală. Deja aceste partide desfac și fac alianțe politice, deși suntem la mai bine de un an de la alegerile parlamentare din 2018, și asta în condițiile în care sondajele arată cât de gravă e situația pe dreapta. Acest mod neinspirat de a face opoziție este dur taxat de electoratul de dreapta”, a subliniat Plahotniuc.

În contextul în care, lidera PAS, Maia Sandu, a declarat că nu va face alianță cu PD, liderul democrat vine cu o precizare: „Fiecare partid de drepta trebuie să maximizeze eforturile și șansele. Observăm atitudinea unor partide de dreapta, aceștia se dau în spectacol și spun că nu vor face alianță cu PD. Nu este bine ce fac pentru că au mai făcut acest lucru la alegerile prezidențiale. Le cerem să nu facă aceeași greșeală pentru că, costurile politice sunt mult mai mari pentru Republica Moldova. Înainte de a încheia, aș vrea să le spun celor care afirmă că PD le oferă un măr otrăvit, acest măr ar putea conține și multe vitamine”, a conchis Plahotniuc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente