Moldova are propriul PayPal! Participă la quiz și află mai multe despre portofelul electronic – Paynet

paynet.md

În era vitezei, nu mai ești nevoit să stai la coadă la bănci, magazine sau chiar la doctor. Sistemele electronice, aplicațiile pentru telefon sau laptop îți permit să-ți faci programări, cumpărături sau să faci transferuri pentru orice serviciu în orice colț al lumii instantaneu, apăsând doar câteva butoane. Cu alte cuvinte, Internetul oferă posibilități nemărginite, aflate la doar un click distanță. Cu puțin timp în urmă, țara noastră s-a aliniat „virtual” marilor state ale lumii, care le oferă cetățenilor săi posibilitatea de a efectua orice plată pe net. Acum, putem și noi să economisim timpul, nervii și răbdarea pe care obișnuiam să le pierdem la cozile interminabile din bănci. Moldova are propriul PayPal. Dacă încă nu ai auzit despre acest serviciu, nicio grijă! Te vom ajuta să înțelegi cum funcționează aplicația care te scutește de griji.

Imaginează-ți că în loc să stai la bancă două ore pentru a plăti factura la lumină, stai la birou, în pat sau într-un local, savurând o cafea și, de pe telefonul mobil, scapi de o grijă în plus. Totul e foarte simplu. Paynet este un fel de „portofel electronic”, care dincolo de confortul de a achita rapid facturile, îți oferă siguranța că banii tăi vor ajunge la destinatar. Tot de ce ai nevoie este un telefon mobil, o conexiune la Internet și aplicația Paynet descărcată în telefon, pe care o găsești gratuit atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Pare prea simplu? Așa și este! Pentru a înțelege mai bine cum funcționează, ce înseamnă și ce posibilități are, vă propunem mai jos un quiz. Întrebările și indiciile te vor ajuta să răspunzi corect și să înțelegi mai bine cum funcționează Paynetul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente