Shopping MallDova va contribui la înverzirea orașului Chişinău

Centrul Comercial Shopping MallDova susține proiectul ce are drept scop transformarea capitalei într-un oraș mai verde.

Este vorba despre proiectul eco nonprofit  Verde.md, datorită căruia în orașul Chișinău vor fi plantați mai mulți copaci de diferite tipuri. Prima plantare va fi efectuată în această toamnă, pentru care Centrul Comercial a achiziționat 15 arbori.
Printre aceștia se numără 6 molizi canadieni Conica, 3 tei cu frunza mare și 6 pini montani, care își vor găsi locul în parcul central din Chișinău, în viitorul foarte apropiat.

„Centrul Comercial Shopping MallDova îşi exprima solidaritatea față de iniţiativa acestui proiect şi anume de a oferi Chişinăului aspectul unuia dintre cele mai verzi oraşe din Europa. Ca şi agent economic, care îşi exercita activitatea în capitala ţării, suntem bucuroşi să contribuim la creşterea calităţii vieţii, participând la acţiunile planului de ecologizare a capitalei” a declarat Natalia Rogovschii, director Marketing şi PR, Shopping MallDova.

Perioada de plantare este specificată de specialiștii întreprinderii municipale „Spații Verzi”. În plus, plantarea tuturor copacilor se efectuează în conformitate cu planul de ecologizare a capitalei.

Ideea acestui proiect a apărut în urma intemperiilor din 21-22 aprilie ale acestui an, care au provocat pagube grave copacilor din capitală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente