Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi pozitivă de marți

scsfdsfjhjhfj

Ultima zi de marți din luna septembrie promite să fie înnorată, iar pentru a dispersa cumva melancolia creată de absența soarelui, echipa #diez vă propune o serie de evenimente la care puteți merge pentru o doză de energie.

Drumul Fructelor 2017. La cules nuciFotografia postată de Madein.md.

De data aceasta este vorba despre o ediție mai specială, în care vei avea ocazia nu doar să degușto și culegi nuci direct din livadă, dar și să participi la Hramul satului Olișcani, din raionul Șoldănești. De asemenea vei putea vizita o livadă tânără de peri și o plantație de hrișcă. Vei afla istoria din spatele producătorului agricol ebio.md. Vei putea comunica direct cu el și afla mai multe detalii despre agricultura ecologică în Moldova. Pornirea din Chișinău e la ora 16:00, alte detalii despre eveniment vezi pe pagina de facebook.

Concurs de discursuri umoristice și improvizate

Fotografia postată de Top Toastmasters Club (Chișinău).

Dragi membri și simpatizanți ai Clubului Top Toastmasters Chișinău, în această toamnă sunteți așteptați la o doză bună de zâmbete și bună dispoziție. Concursul Umoristic se organizează la nivel de club, iar membrii au ocazia de a ne distra prin istoriile lor hazlii. Câștigătorii de la ambele etape vor merge mai departe la concursul de Arie, ce se va desfășura pe 7 octombrie 2017 la Rădăuți, în România. Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook.

FC Zimbru U19 – FC Vllaznia U19 | UEFA Youth League

Fotografia postată de Zimbru Chisinau.

Liga Campionilor pentru FC Zimbru începe! Vino și susține Campioana Moldovei la juniori, echipa Zimbru U-19 în meciul cu Campioana Albaniei – FC Vllaznia U-19! Meciul se va desfașura în cadrul turneului UEFA Youth League. Informații adiționale găsiți pe pagina de facebook.

Expoziția „Ferestrele vechi din Lyon și Chișinău”Fotografia postată de Agentia de Inspectare si Restaurare a Monumentelor din Republica Moldova.

Inaugurarea Expoziției „Ferestrele vechi din Lyon și Chișinău”, organizată de Agenția de Inspectare și Restaurare a Monumentelor din Moldova, în parteneriat cu Asociația Renaissance du Vieux Lyon, Ambasada Franței în Republica Moldova și Muzeul de Istorie al orașului Chișinău. În cadrul evenimentului de inaugurare a expoziției veți avea oportunitatea de a vă delecta cu muzica clasică, oferită de către elevii Liceului de muzică „Ciprian Porumbescu” din Chișinău. Detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

The Book of HenryFotografia postată de Film and English Discussion Club in Chisinau.

Uneori, lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, mai ales în micul oraș suburban în care familia Carpenter trăiește. Susan Carpenter este o mamă singură și lucrează ca și chelneriță la un restaurant, alături de arțăgoasa prietenă de familie, Sheila. Fiul ei mai mic, Peter, este un jucăuș în vârstă de 8 ani. Având grijă de tot și toată lumea în felul său unic, este fiul mai mare al lui Susan, Henry, un geniu în vârstă de 11 ani. Informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente