FinComBank lansează o ofertă noua avantajoasă: Cardul bancar care știe să aștepte! Până la 60 zile cu 0% dobânda!

FCB_OPTI_480x353

FinComBank lansează o ofertă noua avantajoasă cu cardul de credit OPTI. Acum poți cheltui o sumă de până la 100.000 lei cu 0% dobânda pe o perioadă de până la 60 de zile.

Cardul de credit OPTI este portmoneul cu bani de rezervă la care ai tot visat. Cu OPTI de la FinComBank ai mereu în buzunar până la 100.000 lei cu care ai deplină libertate de a efectua de la achiziții zilnice până la tranzacții mari, online sau în punctele comerciale cu 0% comision.

Dacă nu ai rezerve financiare disponibile, atunci cardul de credit OPTI este util, pentru că nu vei achita dobânda dacă rambursezi banii în perioada de grație – până la 60 de zile. Această opțiune este disponibilă la fiecare extragere a sumei de credit solicitate.  OPTI de la FinComBank sunt acei bani de rezervă pe care îi ai mereu la îndemână – cât cheltui, atât întorci. E simplu! Acum ai posibilitatea să transformi dorințele în realitate cu un singur card de credit.

„Scopul nostru este ca produsele FinComBank să fie cât mai accesibile, inclusiv creditele. Cardul OPTI corespunde întocmai scopului nostru, căci poate fi obținut rapid și utilizat în permanență cu 0% dobândă”, afirmă Elena Stovbun, director Departamentul Dezvoltării Businessului FinComBank.

FinComBank este într-un proces continuu de modernizare. Un domeniu strategic pe care îl dezvoltă FinComBank se axează pe creditarea persoanelor fizice, în mod special diversificarea ofertelor pentru creditele de consum. În Top-ul băncilor privind creditarea persoanelor fizice realizat de IDIS-Viitorul, FinComBank ocupă locul 3, din cele 11 bănci comerciale care activează în Republica Moldova, acest lucru este un indicator de performanță.

Pentru mai multe informații contactați-ne la numărul de telefon (+373-22) 26-99-99, scrieți-ne la adresa de e-mail [email protected] sau accesați site-ul fincombank.com.

Despre FinComBank:

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente