(video) Toate legile întoarse de Dodon au fost votate repetat de Parlament. Igor Dodon, obligat să le promulge

candu

Proiectele de lege, care au fost întoarse de Igor Dodon în Parlament, au fost votate din nou în cadrul ședinței speciale de astăzi a plenului. Acestea urmează să ajungă, din nou, pe masa președintelui pentru promulgare. Șeful statului este obigat să le promulge.

„Toate proiectele de lege au fost reaprobate și reconfirmate de Parlament. Plenul a funcționat în componența majorității. Astăzi sau la începutul săptămânii viitoare eu le voi semna și expedia în mod repetat pentru promulgare”, a declarat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

în cadrul primei ședințe a Legislativului din sesiunea toamnă- iarnă au fost reexaminate proiectele de lege cu privire la energetică, completarea actelor legislative din Codul cu privire la știință și inovare și Codul educațional, proiectul de lege pentru modificarea și completarea codului muncii, proiectul legii cu privire la tichetele de masă, proiectul de lege cu privire la prevenirea și combaterea terorismului, proiectul de lege cu privire la distincțiile de stat, legea cu privire la organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente