Este cel mai slab start de campionat din ultimii 20 de ani pentru Real, e prima victorie a lui Betis pe Bernabeu în ultimii 19 ani, primul meci fără gol marcat din aprilie 2016, cu Man City, și e record all-time de meciuri consecutive cu gol marcat în istoria Spaniei. Cu așa cifre incredibile s-a încheiat meciul de aseară.

Real Madrid şi Betis Sevilla au produs surpriza etapei a cincea în Spania, andaluzii câştigând pe terenul campioanei Spaniei, cu scor 0-1. Real Madrid a avut o serie incredibilă de 73 de meciuri consecutive în care a marcat minimum câte un gol adversarilor săi.

Betis a învins cu 1-0, prin golul marcat în al patrulea minut de prelungiri de atacantul Sanabria, care a punctat cu o lovitură de cap. A fost prima partidă în campionat pentru Cristiano Ronaldo, revenit după o suspendare de cinci meciuri, cauzată de eliminarea şi gestul nesportiv comis în Supercupa Spaniei contra Barcelonei.

Real are doar opt puncte după cinci etape şi a marcat numai nouă goluri, tot atâtea cât a reuşit Messi în această ediție de La Liga, motiv de ironii din partea fanilor catalani.