(video) Ciclul menstrual în școli și în capul unor bărbați. Dr. Tzoi povestește cum ar trebui să fie lucrurile în mod normal

dodu111

Este ciclul menstrual un subiect tabu în societatea noastră? În episodul de astăzi Dr. Tzoi vorbește despre mentalitatea unor bărbați din Moldova, lipsa informării în școli și rolul părinților în formarea personalității copilului.

Prima menstruație este modul prin care corpul tău te anunță că se dezvoltă. Cu siguranță ai o grămadă de întrebări care îți alergă prin minte când te gândești la cum o să fie și cum să procedezi să nu ai parte de surprize neplăcute.
De obicei, primele picături de sânge care apar pot fi motive de bucurie pentru că este un moment unic în viața fiecărei fete, dar nu a fost să fie așa și în cazul elevei Maia, în vârstă de 12 ani. Tânăra își aduce aminte cu groază de o zi petrecută la școală fără să i se permită să plece acasă, iar asta deși sângera încontinuu.

Moldova.org a descris istoria fetei și a părinților acesteia, fără să menționeze numele reale pentru a-i proteja de un nou val de critici, iar denumirea instituției de învățământ omisă. Cu siguranță în fiecare instituție de învățământ se poate întâmpla astfel de cazuri.

Vedeți mai jos noul episod a lui Dr. Tzoi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente