Un ananas lăsat intenționat în mijlocul unei galerii de artă a primit propria vitrină

ZyZ3PTU5MCZoYXNoPTMxZTVjYjdlYWRjZDZkOGUxZmYwZjBkMDEyMmNjNTVl.thumb
Foto: twitter

Doi studenți din Scoția au lăsat un ananas în mijlocul unei expoziții și oamenii l-au confundat cu artă. Incidentul amintește de o farsă de anul trecut, când o pereche de ochelari lăsați pe podeaua Muzeului de Artă Modernă din San Francisco a devenit punctul de atracție pentru zeci de turiști, incident care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Ruairi Gray, student la Universitatea Robert Gordon din Scoția, și prietenul său Lloyd Jack, au povestit pe rețelele de socializare cum au reușit să lase un ananas pe care l-au cumpărat cu o liră de la supermarket în mijlocul unei expoziții, sperând că acesta va trece drept artă. Când s-au întors, patru zile mai târziu, au constatat că ananasul a fost pus în propria vitrină de sticlă, scrie digi24.ro.

Am văzut un stand gol și am vrut să vedem cât timp va rămâne acolo sau dacă oamenii ar crede că este artă”, a declarat Gray pentru Press and Journal. „Am fost surprinși să vedem că fructul a primit propria vitrină de sticlă”, le-a mai spus studentul jurnaliștilor.

Un asistent cultural al festivalului care a organizat expoziția spune că nimeni nu știe cine a instalat vitrina de sticlă. „Mutam expoziția și când ne-am întors am găsit ananasul în vitrina de sticlă. E ciudat, pentru că vitrina este foarte grea, e nevoie de doi-trei oameni pentru a o ridica, dar nu știm cine a pus-o acolo. Totuși, am păstrat ananasul în expoziție pentru că se încadrează în spiritul evenimentului”, a declarat Natalie Kerr, angajata muzeului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente