Prinde oferta de toamnă de la Fly One! Zboară cu doar 40 de EUR spre Europa și Rusia

FLY_ONE_Toamna_General

Toamna vine cu surprize de la compania aeriană FLY ONE care a lansat campania promoţională cu preţuri speciale pentru cursele operate spre Europa și Rusia.

Campania promoțională FLY ONE este valabilă în intervalul 21 septembrie – 21 octombrie 2017, având preţurile speciale incluse pentru zborurle operate în perioada 29 Octombrie 2017 –  24 martie 2018.

Deci, biletele pentru cursele Chişinău-Veneția vor costa de la 40 euro, unic sens, iar doritorii de a călători la Verona și Parma vor achita doar 45 de euro pentru o destinație. Dacă vrei să pleci la Paris într-o călătorie romantică, va trebui să achiți doar 44 de euro pentru un bilet, unic sens!

Venetia2

Cei care vor să testeze renumita bere Guinness chiar la patria ei, în lrlanda, vor putea procura bilete de avion cu doar 60 euro.

Paris

La Moscova, vei putea opta pentru zborul de dimineață sau cel de după masă și vei achita doar 50 de euro alegănd aeroportul Internațional Domodedovo sau Vnukovo.

Moscova

Biletele pentru cursele promoţionale pot fi rezervate pe site-ul companiei, https://www.flyone.md şi la agențiile autorizate.

Amintim că Fly One a fost lansată în anul 2016 și în scurt timp a reușit să dețină o cotă de 30 % din piața locală. La moment operează zboruri regulate spre 14 destinații și 4 curse charter.

Nota: Numărul biletelor promoționale este limitat

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente