Grupul Moldoveni în Belgia vă invită la prima întilnire cu tematică profesională care va avea loc Vineri, 29 septembrie 2017, orele 18:30, la Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei.

La sosire, participanților pre-înregistrați li se atribuie un grup în care vor activa în timpul evenimentului. Grupurile vor fi constituite in funcție de domeniul de interes precizat si de numărul de participanți. După sesiunea de deschidere, participanții se vor impărți pe grupuri. În fiecare grup va fi un moderator care va invita participanții să se prezinte (în aproximativ 60 de secunde), indicînd numele, titlul sau ocupația și scopul participării (informare, locuri de muncă, stagii etc.).

Au fost stabilite 4 grupuri de lucru: 

Sectorul privat/angajații


Moderator: Bogdan Ciobanu
– Consultanţă
– Economie (Finanţe, Marketing, Comerț, Logistică, Turism, etc.)
– Inginerie
– IT
– Sănătate
– etc.

Organizaţii Internaţionale 


Moderatori: Ana Porumbrica şi Doina Pînzari
– Comisia
– Parlamentul
– Consiliul
– Organizaţii Internaţionale
– Proiecte europene


Sectorul Academic

Moderator: Dorin Cerbu
– Profesori
– Cercetători
– Doctoranzi
– Studenți
– Cercetare şi dezvoltare (R&D)
– Resurse de informare şi studiu

Sectorul serviciilor/micul business/independenții


Moderator: Dinu Farima
– Construcții
– Transport
– Babysitting
– Curățenie
– Pază
– Service
– Antreprenori
– Alimentaţie
– Freelanceri
– etc.

Daca nu vă încadrați în nici un grup de mai sus sau sunteți în căutare unui loc de muncă, sunteți binevenit să vă alăturați grupului pe care îl considerați potrivit pentru dumneavoastră. Să vă asigurați că aveți o serie de cărți de vizită. Participanții pot aduce CV-uri sau alte tipuri de broșuri, dacă este cazul.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați formularul online la link-ul https://goo.gl/forms/kctFO6gLEGFrGstg2 până la data de 25 Septembrie 2017.

Agenda


18:30 – 18:45 Înregistrarea participanților
18:45 – 19:00 Deschiderea evenimentului
(Un cuvînt de deschidere cu informații despre grupul Moldoveni în Belgia, scopul, obiectivele și evenimentele organizate)
Speaker și Moderator: Administratorii Grupului Moldoveni în Belgia
Speaker: Dl Ambasador Iurie Reniță (tbc)
19:00 – 20:00 Workshop (4 grupuri)
Fiecare participant se prezintă: Numele și Prenumele, orașul unde trăiește, Compania unde lucrează, Funcția și care sunt aspirațiile în viitorul apropiat și cele pe termen lung
20:00 – 20:15 Încheiere
Moderatorii prezintă concluziile, Q/A, feedback de la participanți și cuvînt de închidere de către Administratorii grupului Moldoveni în Belgia.
20:15 – 21:00 Networking drinks
Într-un local în apropierea Ambasadei

Contribuția Dvs: Buna dispoziție și inițiativă

Note*: Pentru următoarele evenimente organizatorii își propun să invite reprezentanţii companiilor care să prezinte locuri de muncă disponibile în Belgia.

Detalii în grupul: Moldoveni în Belgia.