Oficial, Facebook nu permite să vezi printr-o formă specială cine a intrat la tine pe profil sau cine te-a șters din prieteni, cum fac alte rețele de socializare. Uneori chiar dacă cineva te-a șters, tu poți continua să fii abonat la profilul acestuia și să nu sesizezi că acea persoană nu mai este în lista ta de prieteni

Extensia browser deleted.io îți permite să vezi ce persoane te-au scos din lista de prieteni, sau/și cei care și-au dezactivat contul. De asemenea, poți vizualiza mai ușor ce persoane le ai noi în „friends”.

deleted2

Dacă persoana apare cu fotografia de profil în categoria celor care te-au șters, înseamnă că aceștia chiar au făcut curățenie în lista lor și nu au mai considerat relevante informațiile care decizi să le distribui. Dacă persoana apare fără fotografia de profil înseamnă că persoana și-a dezactivat profilul.

deleted1

După ce instalezi extensia, în partea dreaptă a browserului îți va apărea o iconiță albastră cu un x roșu. Dacă numărul notificărilor de acolo e scris cu roșu, înseamnă că cineva te-a șters, dacă cu verde- prieteni noi.

deleted3

Vei putea vedea în extensie doar prietenii care te-au șters după ce ai instalat aplicația.