Îți place să joci fotbal? Participă la Cupa de Fotbal Hospice Angelus 2017 și ajută-i pe cei care suferă de boli incurabile

Foto_arthrou_2012

Fundaţia Filantropică Medico-Socială Angelus Moldova organizează cea de-a VII-a ediție a Cupei Anuale la Fotbal HOSPICE- un turneu de mini fotbal care va avea loc în data de 30 septembrie, ora 8.00 la Clubul Sportiv Central ”Dinamo”.

Amatorii de fotbal sunt invitați să formeze una sau mai multe echipe și să participe la acest eveniment, susţinând astfel cauza HOSPICE. Echipele vor fi formate din maxim 10 jucători. Companiile sau organizațiile care vor să participe la competiţie sunt invitate să facă o donaţie de 2000MDL/echipă.

Fondurile acumulate în urma turneului vor fi direcționate către asigurarea serviciilor profesionale de îngrijire medicală, asistență socială și psiho-emoțională pentru copiii și adulții care suferă de boli incurabile.

HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de servicii de îngrijiri paliative gratuite oferite copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv, avansat, cu un pronostic limitat de viaţă. În 2016, mai mult de 2300 de persoane au găsit susținere și alinare alături de HOSPICE Angelus.

Cupa baner(1)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente