iPhone 8, 8 Plus și iPhone X în Moldova. Când apar și ce preț vor avea

maxresdefault

Lansarea ultimului iPhone a stârnit vâlvă în toată lumea, însă nu este cunscut când vor apărea telefoanele de la Apple în magazinele din Moldova. Echipa #diez a aflat câte ceva despre lansarea mult așteptatului iPhone X, dar și a „fraților” lui mai mici iPhone 8 și 8 Plus. Am contactat magazinele Enter, Moldcell, Orange, Darwin și iată ce informații ne-au furnizat comunicatorii lor.

#Moldcell
„La moment informație oficială nu este, respectiv data exactă și careva detalii nu sunt disponibile”

#Darwin
Operatorul ne-a informat că iPhone-ul „Va apărea în decurs de 14 zile”. În tabelul de mai jos puteți vedea prețurile la iPhone 8 și 8 Plus.

Update:

preturi darwin

 #Orange
„La moment nu se știe exact, de aceea vă rugăm să scrieți o solicitare și s-o expediați pe adresa electronică a companiei, după care veți primi răspuns”

#Enter este unicul magazin care deține o astfel de informație și au fost receptivi la solicitarea noastră de a ne oferi detalii privitoare la apariția și prețurile iPhone-ului X, 8 și 8 Plus. Mai jos puteți vedea cifrele oficiale oferite de Eneter Digital Center

7

iPhone 8 se va lansa pe piața moldovenească în ultimile zile ale lunii septembrie, iar iPhone X se plănuiește să apară la mijloc de noiembrie.

Precizăm că, vom reveni cu un update dacă celelalte magazine ne vor oferi mai multe detalii.

***

iPhone X are un ecran de 5,8 inci la rezoluție Super Retina, e OLED (fabricat de Samsung) și se întinde pe aproape toată fața. Doar în partea de sus mai există un „rest” de spațiu pentru camera foto cu sistemul Face ID, senzorii de proximitate și luminozitate. iPhone X rezistă la apă și praf, suportă încărcare wireless (standard Qi) și folosește iOS 11. Cipul A11 Bionic vine cu un procesor neural, astfel încât să poată analiza rapid (și cât de cât sigur) chipul unei persoane și să-i permită să-și folosească telefonul. Apple susține că Face ID de pe iPhone X are o rată de eșec extrem de scăzută, fiind testat cu fotografii și chiar mulaje de fețe. Totodată, telefonul este pregătit pentru aplicații de realitate augmentată. Atât hardware, cât și software, Apple anunță că susține dezvoltarea acestei categorii noi de conținut. Pe partea de imagistică, iPhone X are două camere de 12 megapixeli: f/1.8 pentru cea wide și f/2.8 pentru cea tele. De asemenea, pe față există un senzor de 7MP cu tehnologia TrueDepth, care poate analiza 3D.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus seamănă cu iPhone 7, doar că spatele este din sticlă și modulul camerelor foto a fost regândit puțin. Fiecare model păstrează butonul Home, implicit și Touch ID pentru autentificare cu amprentă, dar în interiorul iPhone 8 și iPhone 8 Plus găsești procesorul A11 Bionic, același de pe iPhone X.

Mai multe detalii despre specificațiile iPhone X, 8 și 8 Plus le puteți vedea în articolele noastre anterioare aici și aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente